Vilkår og betingelser

 

 

- Dækkene er blevet købt hos og monteret af en godkendt Goodyear-forhandler i Danmark, som deltager i 100 % tilfredshedsgarantien. Bemærk, at ingen online-detailhandlere er med i 100 % tilfredshedsgarantien.

Garantien aktiveres ved at registrere købet på https://www.100percent-dk.goodyear.eu/.

- For at aktivere garantien kræves et betalingsbevis (kvittering for køb), som bekræfter det købte Goodyear-produkt, købsdatoen og Goodyear-forhandleren.

- Gælder for dæk til personbiler (100 % tilfredshedsgaranti omfatter ikke Goodyear UG600)

- Alle fire monterede dæk er af samme Goodyear-model

- En kunde kan maksimalt returnere et sæt med 4 dæk

- Monteringsomkostninger og andre ekstra omkostninger ved at skifte til en anden dækmodel er ikke dækket af Goodyear

- De returnerede dæk har mindst 1 mm tilbage af den oprindelige mønsterdybde

- De returnerede dæk er ikke beskadigede

- Returnering eller ombytning af dæk er kun mulig inden for 14 dage fra købstidspunktet

- Bevis for, at betalingen er foretaget, skal vedlægges den elektroniske registrering.

 

Garanti mod punktering

Garantien mod punktering er gyldig i 12 måneder efter købet. Garantien mod punktering dækker ikke nogen af følgende tilfælde, og dækkene vil ikke blive erstattet, hvis:

- Dæk, der er omfattet af 100 % tilfredshedsgarantien, får en punktering der er mulig at reparere (reparationsomkostningerne betales af slutforbrugeren).

- Punkteringer opstår som følge af en bilulykke, vandalisme, tyveri eller brand.

- Dækkene er blevet regummieret eller har en mønsterdybde på mindre end 4 mm.

- Dækkene har været anvendt til konkurrenceformål

- Forbrugeren har købt mindre end 4 dæk (komplet sæt)

- RunOnFlat er ikke dækket af Garanti mod punktering

 

Hvert dæk kan kun skiftes én gang gratis (eksklusive montering og andre ekstraomkostninger).

 

 

 

 

Afsluttende bemærkninger

Goodyears 100% tilfredshedsgaranti gælder i tillæg til de vilkår og betingelser, der gælder i henhold til Goodyear Danmark A/S‘s generelle leveringsbetingelser, og som normalt anvendes af Goodyear-forhandlere. Kontakt din Goodyear-forhandler for yderligere oplysninger. Garantien har ikke til hensigt at begrænse rettighederne i henhold til loven eller de generelle standardbetingelser, der gælder for Goodyear Danmark A/S' dækprodukter. Goodyear forbeholder sig ret til når som helst og uden forudgående varsel at ændre reglerne og/eller at annullere kampagnen.

 

Goodyear indsamler og behandler dine personlige oplysninger under kampagnen og opbevarer dem i 4 år. Hvis du ønsker, at dine personoplysninger skal slettes tidligere, bedes du kontakte nordic_dataprivacy@goodyear.com. For yderligere oplysninger om indsamling, opbevaring og brug af personlige oplysninger henviser vi til Goodyears politik om beskyttelse af personlige oplysninger:

https://www.goodyear.eu/sv_se/consumer/privacy-policy.html

 

 

Disse vilkår har ikke til formål at begrænse dine rettigheder i henhold til loven, f.eks. hvis produktet viser sig at være defekt (som defineret i loven), eller i tilfælde, hvor du har ret til at returnere produktet i overensstemmelse med loven om fjernsalgsaftaler.

 

*«Køb og prøv« i 14 dage og garanti mod punktering i et år på udvalgte produkter fra Goodyear i overensstemmelse med de særlige regler og betingelser for kampagnen, som er angivet ovenfor og på www.goodyear.dk.